ACADEMIE

Basisopleiding Duurzaamheid – Algemeen

Ben jij geïnteresseerd in het thema duurzaamheid en wil je dat graag in jouw organisatie gaan aanpakken, je weet alleen niet precies hoe? Of heb je het thema duurzaamheid op jouw takenlijst gekregen maar je weet er eigenlijk nog helemaal niks over? Dan is de Basisopleiding Duurzaamheid – Algemeen iets voor jou! 

Tijdens de opleiding wordt er aan de hand van interactieve werkvormen de benodigde kennis, praktische handvaten en inspirerende voorbeelden met je gedeeld. Je krijgt inzicht in het thema duurzaamheid en de verschillende mogelijkheden om dit binnen een organisatie meetbaar te maken (bijvoorbeeld door de CO2-footprint en KPIs die gebonden zijn aan SDG’s). Daarnaast krijg je inzicht in hoe jij je collega’s en het managementteam kan inspireren en meenemen in de wereld van duurzaamheid. Door de opleiding gezamenlijk met anderen te volgen word je ook door elkaar geïnspireerd.

Wat ga je leren en wat kun je ermee:

  • Wat is Maatschappelijk verantwoord ondernemen?
  • Toepassing van MVO binnen jouw organisatie 
  • Inzicht in de CO2-footprint 
  • Kennismaken met de SDG’s
  • Hoe neem ik mijn collega’s en managementteam mee en hoe kan ik ze inspireren 

De opleiding bestaat uit twee dagdelen van elk vier uur. Ze vinden verdeeld over twee dagen plaats.

Kosten: € 950

Er is plek voor 12 deelnemers. Dus meld je snel aan via ons contactformulier! Als je liever eerst meer informatie wilt ontvangen kan dat natuurlijk ook. Klik onderaan de pagina op de link naar het contactformulier en wij nemen met contact met je op.

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.