NIEUWS

Wordt ‘Duurzaam Organiseren’ managementboek van het jaar?

De week van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari stond in het teken van ‘De Week van de Circulaire Economie. In deze week krijgen door het hele land goede voorbeelden een podium. Ook ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. En laten wij nu net in deze week genomineerd worden voor managementboek van het jaar 2021!

Business Model Template

Afgelopen jaar ontwikkelden wij samen met Jan JonkerNiels Faber en anderen het Business Model Template. Een manier waarop je nieuwe verdienmodellen, maar ook business modellen maakt. Deze dienen ervoor te zorgen dat een organisatie klaar is voor de toekomst.

Het model is voor iedereen toegankelijk en uitgebreid omschreven in het boek Duurzaam Organiseren. Een boek met verfrissende inzichten en innovatieve praktijk voorbeelden. Deze vloeien mede voort uit POWER-ED’s jarenlange praktijkervaring met duurzame business modellen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Longlist

In totaal zijn er 52 titels door de jury van ‘het Managementboek van het Jaar 2021‘ geselecteerd. Hierbij staat het aantal voor een symbolisch getal. Voorzitter Maaike Vrenken geeft namelijk aan dat er voor elke week van het jaar een goed boek is.

Het lidmaatschap van de jury is pittig, ze lezen met z’n zessen in totaal bijna driehonderd boeken. Elk boek wordt in de eerste ronde door twee juryleden gelezen, die gemiddeld acht uur kwijt zijn met een boek. Daarnaast leest men niet sporadisch stukken, maar het boek daadwerkelijk van kaft tot kaft.

Deze intensive beoordeling heeft 52 boeken geselecteerd voor de longlist (volledige lijst vind je hier). De winnaar wordt op donderdag 15 april bekend gemaakt.

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.