NIEUWS

Nieuwe samenwerking tussen Power-ED en de Rabobank Oss Bernheze

Vorige week is er een nieuwe samenwerking van start gegaan tussen Power-ED, de Kracht van New Business Oss en de Rabobank Oss Bernheze. Deze samenwerking moet er voor zorgen dat de klanten van de Rabobank geholpen worden met duurzaam ondernemen.

Hoofdkantoor Rabobank Oss – Bernheze

De duurzame innovatiescan

Beide de Kracht van New Business Oss en de Rabobank Oss Bernheze doen een duit in de zak, zodat bedrijven op een laagdrempelige manier de Duurzame Innovatiescan van Power-ED kunnen laten uitvoeren. Dit doet de Rabobank onder het motto “Growing a better world together”.

Wat betekent dit voor de klanten van de Rabobank?

Tijdens de scan wordt de CO2-footprint van het bedrijf berekend en wordt het MVO-beleid onder de loep genomen. Daarnaast wordt er gekeken naar welke SDG’s het beste bij het bedrijf passen. Voor het realiseren van een nieuw business model, heeft Power-ED ook oplossingen. Één hiervan is de Business Model Template.  

Voordelen voor de Rabobank

Bij de Rabobank zijn er veel klanten op zoek naar een nieuw duurzaam business model. Om de risico’s van dit business model te verminderen, moet er gepaste financiering bij gezocht worden. Voor beide problemen heeft Power-ED oplossingen. Een klant die met de toekomst bezig is, heeft meer continuïteit (bewezen lagere default ratio).

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.