Nieuws

De ontwikkelingen rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staan niet stil. Het is dan ook niet eenvoudig om continu op de hoogte te blijven en het laatste MVO-nieuws te volgen.

Daar willen we je graag bij helpen. Op deze pagina vind je een selectie van interessant MVO-nieuws, waardevolle tips voor duurzaam ondernemen en natuurlijk de laatste weetjes over Power-ED.

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld? Wij zijn op zoek naar drie (junior) adviseurs duurzaamheid en een agrarisch (senior) adviseur.

 

 

 

 

 

 

Bouwcenter Van Hoppe I Centen zorgt voor de volgende generatie

Bouwcenter Van Hoppe I Centen en Power-ED sloegen de handen ineen om samen te werken aan de visie van het bedrijf: zorgen voor de volgende generatie.

 

 

 

subsidieregeling emissieloze bedrijfsauto's seba

Wat is de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA)?

De duurzaamheidstransitie is in volle gang. Steeds meer organisaties krijgen te maken met druk vanuit klanten, verkopers of andere partijen om duurzaam te ondernemen. Één van de huidige crises is de milieucrisis. De Europese Unie heeft als doelstelling om de CO2-uitstoot binnen de EU in 2030 met 55% verminderen tegenover 1990. Om dit voor elkaar te krijgen, heeft Nederland de SEBA regeling als stimulans voor ondernemers om elektrisch te gaan rijden.

Aan de slag als Junior Bedrijfsadviseur Duurzaam ondernemen – Maartje Bekhuis deelt haar ervaringen

Inmiddels is onze collega Maartje Bekhuis al drie maanden lid van het team van Power-ED. Ze ligt ons graag zelf toe hoe deze periode is bevallen.

 

 

Duurzaam ondernemen managementboek

Managementboek “Duurzaam Organiseren” internationaal uitgebracht

Het managementboek “Duurzaam Organiseren”, waar Power-ED co-auteur van is, is deze week internationaal uitgebracht. Wij droegen bij aan het boek door praktijkvoorbeelden en methodes aan te leveren.

natuurinclusieve landbouw

Dat smaakt naar meer!

De Nederlandse land- en tuinbouw vormt van oudsher een belangrijke economische sector en is al generaties lang volop in beweging. Power-ED ondersteunt agrarisch ondernemers en agrarische samenwerkingsverbanden, die met nieuwe business- en verdienmodellen naar een duurzamere bedrijfsvoering willen bewegen. En het resultaat mag er wezen, dat smaakt naar meer!

Van stagiaire naar collega – Julia Marcellis deelt haar ervaringen

De stageperiode van Julia Marcellis is tot zijn einde gekomen binnen Power-ED. Maar hoe heeft ze deze periode nu ervaren? Ze vertelt er zelf graag meer over!

duurzaam ondernemen energie besparen

Energie besparen – hoe doe je dat als ondernemer?

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. In dit artikel lichten wij uit wat u kan doen om een lager energielabel te krijgen.

agrarisch ondernemen

Het ‘Grip op je Bedrijf’ programma in volle gang!

Het Grip op je Bedrijf programma is vandaag van start gegaan. In samenwerking met LTO en Nieuwe Oogst gaat Power-ED agrarische ondernemers begeleiden naar een toekomstbestendige en duurzame bedrijfsvoering. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van de Business Model Template.

Ready voor take-off?

Bel, mail of app voor een vrijblijvend gesprek.