Oplossingen van Power-ED

Veel vraagstukken komen voort uit dezelfde basisvraag: hoe kan ik mijn bedrijf verduurzamen? Een vraag waar bijna elke MKB-ondernemer in meer of mindere mee mate bezig is. Maar het feit dat de basis vaak hetzelfde is, wil niet zeggen dat ook de oplossing gelijk is. Die is afhankelijk van de behoefte per onderneming en kan dus variëren. De diensten en oplossingen van Power-ED zijn dan ook flexibel en worden specifiek afgestemd op uw behoefte.

Bij oplossingen kunt u – om te beginnen – denken aan onze duurzame innovatiescan, waarbij we uw bedrijf analyseren en beoordelen op basis van MVO ISO 26000, SDG’s en CO2-footprint. Maar ook een volledig pakket is mogelijk. Hierbij krijgt u een bedrijfsscan, verklaring, certificering en actieplan.

Is uw vraag gecompliceerder of is er maatwerk nodig? Dan bespreken we graag persoonlijk de mogelijkheden en gaan we samen met u de uitdaging aan. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw behoeften, werken we gericht een plan uit en presenteren we u de oplossingen. Zo zorgen we ervoor dat de oplossingen van Power-ED voor iedereen beschikbaar zijn!

Ready voor take-off?

Bel, mail of app voor een vrijblijvend gesprek.