Wat houdt de opleiding in?

Tijdens de opleiding wordt je aan de hand genomen bij het opstellen van een kant-en-klaar duurzaamheidsplan voor jouw onderneming. Je krijgt inzicht in het thema duurzaamheid, hoe dit op jouw organisatie van toepassing is en krijg je inzicht in de CO2-footprint van jouw organisatie. Tot slot krijg je concrete handvatten hoe jij jouw organisatie duurzaam en toekomstbestendig kunt maken. Vaak komen hier zelfs nieuwe business of verdienmodellen voor jouw organisatie uit voort.

 

107

Bedrijf scans 'Duurzaam Ondernemen'

1372

Medewerkers betrokken

52

Nieuwe business- of verdienmodellen

Dag 1

Dag 1: 7 maart 13:00-17:00

Dag 1 is gericht op het geven van inzicht en handvatten om te komen tot een kant-en-klaar duurzaamheidsplan voor jouw onderneming.

Lees meer

Klimaat

Dag 2

Dag 2: 21 maart 13:00-17:00

Tijdens dag 2 ga je aan de hand van een ervaren trainer aan de slag met het analyseren en bespreken van de gegevens die zijn voortgekomen uit de CO2 footprint en de MVO wijzer en het opstellen van een plan. Na deze dag heb je een kant en klaar duurzaamheidsplan voor jouw onderneming.

 

Kosten opleiding dag 1 en 2: € 950

Lees meer

MVO

Dag 3 (optioneel)

Dag 3: 4 april 13:00-17:00

Dag 3 is optioneel. Tijdens deze dag gaan we dieper in op de thema’s en zetten we samen een volgende stap voor jouw bedrijf. Aan het eind van de dag heb je een aansprekend MVO rapport dat je kunt gebruiken op je website, en kunt overleggen aan klanten en leveranciers. Hiermee laat je zien wat je allemaal al goed doet, en inspireer je anderen om ook aan de slag te gaan!

Kosten dag 3: € 475

Lees meer

Milieu

Jij wordt begeleid door topconsultants

Erik & Dave hebben samen meer dan 20 jaar ervaring en inmiddels 150+ organisaties geholpen aan een succesvol duurzaamheidsplan. Zij nemen jou bij hand om in 2 dagen een kant-en-klaar duurzaamheidsplan op te stellen voor jouw organisatie.

“De MVO scan van Power-ED raad ik zeker aan bij andere ondernemers. De scan helpt je om door een andere bril naar je bedrijf te kijken. Daarmee kom je tot nieuwe inzichten.”

Coen Oostelbos

Oostelbos Installatietechniek

“Vanaf het begin lekker pragmatisch! Power-ED hielp ons in eenvoudige taal en liet via eenvoudige stappen zien wat wij als bedrijf kunnen bijdragen. Daar kunnen we mee uit de voeten. Behalve inzicht in je eigen kunnen zijn wij ons ook meer bewust geworden van onze omgeving. Als drukke MKB-er ben je daar meestal niet zo mee bezig.”

Joseph van der Voorn

Podotherapie van der Kaa

“Bij de methode van Power-ED worden alle medewerkers uit je bedrijf betrokken. Zo ontstaat er een positieve saamhorigheid en kun je als bedrijf een stevig begin maken richting MVO.”

Yasser Chahed

Rabobank Tilburg en omstreken

Meld je snel aan, nog maar 2 plekjes vrij…

Of stel je vraag als je vrijblijvend meer wilt weten: