Case studies van Power-ED

De methodiek van Power-ED is al veelvuldig beproefd in de praktijk. Deze ervaringen delen wij graag met collega ondernemers. Daarom zijn enkele projecten uitgewerkt als case studies. Middels deze case studies maken wij onze oplossingen tastbaar o.b.v. (afgeronde) projecten.

De ondernemingen verbonden aan de case studies variëren. Zo werken wij direct samen met verschillende (lokale) ondernemingen, maar ook met organisaties met een klantportefeuille, zoals de Rabobank. Ondanks dat de opdrachtgevers uit verschillende sectoren komen hebben zij één ding gemeen. Allemaal willen ze hun bedrijf verduurzamen en toekomstbestendiger maken!

In de afgelopen jaren hebben wij vele ondernemers geholpen bij het realiseren van hun duurzaamheidsambities. Een aantal ervaringen en de bijhorende succesverhalen delen wij graag met u.

Case study

Ervaringen delen maakt ze nóg waardevoller.

“Vanaf het begin lekker pragmatisch! Power-ED hielp ons in eenvoudige taal en liet via eenvoudige stappen zien wat wij als bedrijf kunnen bijdragen. Daar kunnen we mee uit de voeten. Behalve inzicht in je eigen kunnen zijn wij ons ook meer bewust geworden van onze omgeving. Als drukke MKB-er ben je daar meestal niet zo mee bezig.”

Joseph van der Voom

Podotherapie van der Kaa

“Bij de methode van Power-ED worden alle medewerkers uit je bedrijf betrokken. Zo ontstaat er een positieve saamhorigheid en kun je als bedrijf een stevig begin maken richting MVO.”

Yasser Chahed

Rabobank Tilburg en omstreken

“De MVO scan van Power-ED raad ik zeker aan bij andere ondernemers. De scan helpt je om door een andere bril naar je bedrijf te kijken. Daarmee kom je tot nieuwe inzichten.”

Coen Oostelbos

Oostelbos Installatietechniek

Ready voor take-off?

Bel, mail of app voor een vrijblijvend gesprek.