Over Power-ED

De namen achter Power-ED zijn Dave van Schaijk & Erik van den Oord. Wij helpen MKB-bedrijven die willen verduurzamen en écht stappen willen zetten naar een duurzamere wereld. Onze kracht komt vooral tot z’n recht bij klanten met 5 tot 250 fte. Maar dit is geen hard criterium: Power-ED is er voor iedere ondernemer/onderneming die stappen wil zetten m.b.t verduurzamen. Daarnaast hebben wij verschillende samenwerkingsverbanden met organisaties als banken en accountants. Graag vertellen we u meer over Power-ED in een persoonlijk gesprek, maar de gezichten stellen we alvast aan u voor.

Wie zijn de gezichten achter Power-ED?

Power ED is opgericht door Erik van den Oord en Dave van Schaijk. Beide heren stellen zich graag voor:

Erik van den Oord

Erik is milieu econoom en hij helpt ondernemers en ondernemende organisaties op het vlak van leiderschap en duurzame ontwikkeling. Goede ideeën werkt hij uit in een harde en schaalbare businesscase, die hij verbindt met de juiste partners en/of financiers in zijn netwerk. Een mooi voorbeeld is Egg & People.

Erik is voormalig lid van Provinciale Staten in Brabant en zijn maatschappelijke drive zet hij nu in om samen met bedrijven oplossingen te creëren voor een betere wereld. Erik richt zich op de grotere transitievraagstukken op het vlak van energie, klimaat (stikstof, biodiversiteit) en grondstoffen schaarste (circulaire economie).

Dave van Schaijk

Dave is commercieel econoom en als persoon helpt hij graag ondernemers met het door-ontwikkelen van hun onderneming of verdienmodel. Een belangrijke stap hierbinnen is het met elkaar verbinden van verschillende ondernemers. Dit doet Dave op een laagdrempelige en begrijpelijke manier. Dave heeft een bancaire achtergrond in het zakelijke domein en ervaring met innovatieprogramma’s. Zo is hij onder andere werkzaam geweest bij Brainport (Metropoolregio Eindhoven). Hij heeft door zijn werk en ervaring een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor hij partijen makkelijk laat samenwerken.

Co-auteurs

Erik en Dave delen hun kennis ook in presentaties en boeken, waaronder zelfs een bestseller. Ze zijn co-auteur van de volgende managementboeken:

Duurzaam organiseren‘ & ‘Nieuwe Business Modellen: Samen werken aan waarde creatie‘.

Oprichters Power-ED: Erik van den Oord en Dave van Schaijk
Founders: Erik van den Oord (links) & Dave van Schaijk (rechts)

Waarom Power-ED?

Onze kracht is dat we het begrip Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) voor elke ondernemer tastbaar kunnen maken. We brengen niet alleen de huidige stand van zaken in beeld, maar geven ook concrete handvaten voor de toekomst.

Wij delen onze kennis

Als coauteurs van verschillende boeken maakt Power-ED haar kennis beschikbaar voor iedereen

Wij zijn concreet

Abstracte termen als MVO en SDG brengt Power-ED terug tot meetbare prestaties

Wij werken verbindend

Power-ED spreekt zowel de taal van de ondernemer als de taal van de overheid

Ready voor take-off?

Bel, mail of app voor een vrijblijvend gesprek.