NIEUWS

Aan de slag als Junior Bedrijfsadviseur Duurzaam ondernemen – Maartje Bekhuis deelt haar ervaringen

Afgelopen mei is Maartje Bekhuis, de nieuwste aanwinst voor het team van Power-ED, begonnen als Junior Bedrijfsadviseur Duurzaam Ondernemen. Benieuwd naar haar eerste ervaringen? Ze ligt het ons graag zelf toe!

Maartje Bekhuis tijdens het tekenen van haar contract op ons kantoor in Oirschot
Maartje Bekhuis tijdens het tekenen van haar contract

Hoe heb je de eerste maanden bij Power-ED ervaren?

De eerste maanden zijn voorbij gevlogen! Afgelopen mei ben ik begonnen aan mijn avontuur bij Power-ED, een stap van studeren naar een “echte” baan waar ik wel even aan moest wennen. Maar meteen de eerste dag werd al duidelijk waarom ik voor Power-ED gekozen heb: ik werd met veel enthousiasme ontvangen binnen het team. Ik werd meteen betrokken bij verschillende projecten, en kan alleen maar zeggen dat het enthousiasme aanstekelijk werkt! Naast het werken aan een duurzamere wereld, krijg je hier ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik in korte tijd al veel heb geleerd!  

Wat vind je het leukste aan werken bij Power-ED?

Wat ik leuk vind aan werken bij Power-ED is de diversiteit van de projecten waar we ons mee bezig houden. Zo begeleiden we projecten samen met MKB ondernemers, maar voeren we ook verschillende projecten uit in de agrarische sector. Ondernemers bewustmaken dat duurzaamheid zowel de maatschappij als het bedrijf zelf vooruit kan helpen en hier samen ook concrete stappen voor zetten, daar krijg ik elke keer weer energie van! Die afwisseling maakt werken bij Power-ED dynamisch en inspirerend.

Tot snel!

Inmiddels ben ik een paar maanden verder en zit ik meer en meer op mijn plek hier. Ik kijk vol enthousiasme uit naar de komende tijd, en misschien zien we elkaar snel bij Power-ED!

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.