NIEUWS

Lokale ondernemers slaan handen ineen!

Linksom of rechtsom: COVID-19 heeft invloed op de dagelijkse bedrijfsvoering. Alleen de wijze waarop kan verschillen. Zo vangen bepaalde sectoren (horeca, kappers en evenementen) wekelijks de klappen op en zijn andere bedrijven juist gegroeid in dit jaar. Ongeacht de verschillen tussen de sectoren heeft COVID-19 één ding gemeen: het verbind mensen. Daarom slaan lokale ondernemers de handen ineen!

Shake hands

Voor elke vraag is er een oplossing, maar soms komt deze uit een onverwachte hoek. Zo stelde wij dit jaar het doel om een professionaliteitsslag te maken op het gebied van online vindbaarheid en Social Media. Alleen ontbrak het ons intern aan de kennis en kunde om deze slag te maken en was er behoefte aan hulp van buitenaf. Bij toeval kwamen vraag en aanbod snel samen. John Schepens, een lokale horecaondernemer uit Oirschot, was opzoek naar detacheerwerk voor zijn medewerkers. Dit omdat door de huidige maatregelen de horeca al geruime tijd gesloten is.

Vanuit een vrijblijvende gedachte zijn we met elkaar in gesprek gegaan en al snel konden wij elkaar een elle boog geven! De komende periode slaan lokale ondernemers de handen ineen en gaat Giel van Aarle zich bezig houden met het leggen van onze online fundering. Zo zie je dat duurzaam ondernemen meer is dan alleen het groener maken van een bedrijf. Giel welkom en veel succes!

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.