NIEUWS

Van stagiaire naar collega – Julia Marcellis deelt haar ervaringen

Vijf maanden geleden hebben wij een artikel gedeeld over onze collega: Julia Marcellis. In dit artikel heeft Julia zich kort voorgesteld en toegelicht wat haar rol was binnen Power-ED, namelijk afstuderen. Nu haar stageperiode op zijn einde is gekomen, zijn wij erg benieuwd hoe zij de afgelopen periode binnen Power-ED heeft ervaren.

Julia Marcellis tijdens haar eindpresentatie voor de medewerkers van Power-ED

Wat ging ik ook alweer doen binnen Power-ED?

De laatste vijf maanden ben ik allereerst bezig geweest met mijn hoofdproject: de huidige positionering van Power-ED aanscherpen. De vervolgstap was analyseren hoe ik de SDG’s (Sustainable Development Goals) kan koppelen en communiceren naar de buitenwereld. Uiteindelijk heeft dit onderzoek geleid tot een structuur die ik heb opgesteld voor het koppelen, implementeren en vervolgens communiceren van de SDG’s. Deze structuur heb ik ook al mogen testen bij klanten. Hierdoor kon ik meteen leren of de structuur ook daadwerkelijk werkt in de praktijk. Doordat ik dit mocht uitvoeren, heb ik een advies kunnen neerzetten waarvan ik weet dat het in de praktijk ook echt werkt!

Naast het hoofdproject heb ik nog een deelproject uitgevoerd. Dit onderzoek stond in teken van het optimaliseren van de customer journey van Power-ED. Tijdens de uitvoering van het project heb ik een aantal klanten mogen interviewen. Hierdoor ben ik tot inzichten gekomen die ik goed kon gebruiken voor mijn onderzoek. Met deze resultaten weet ik zeker dat Power-ED een professionaliteitsslag kan maken.

Maar hoe heb ik deze periode nu ervaren?

Het klinkt bijna cliché, maar ik heb deze periode erg positief ervaren. Binnen Power-ED staat iedereen open voor nieuwe ideeën. Daarnaast hangt er een laagdrempelige cultuur waardoor ik altijd het gevoel kreeg dat ik met vragen of ideeën aan kon kloppen bij alle medewerkers. Doordat de samenwerking zo fijn verliep, heb ik naar mijn idee ook bij kunnen dragen aan een advies waar Power-ED iets aan heeft. Doordat Erik van den Oord en Dave van Schaijk zo open staan voor ideeën van een ander, ben ik er in ieder geval zeker van dat mijn projecten niet onderin de bureaula eindigen :-).

Tot snel!

Ik mag met trots vermelden dat ik mijn bachelor diploma Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen heb gehaald! Aangezien ik zeker nog niet klaar ben binnen Power-ED, blijf ik er de komende zomer nog hangen. Misschien treffen we elkaar nog een keer bij Power-ED. Hopelijk tot snel!

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.