DIENSTEN

Energiescan

Het bepalen van de CO₂-uitstoot van jouw organisatie is de eerste stap om als bedrijf een bijdrage te leveren aan het behalen van het klimaatakkoord. Wil je graag een concretere uitwerking van de reductiemogelijkheden die binnen jouw organisatie mogelijk zijn? Dan volgt na inzicht in de CO2-footprint de Energiescan.   

Bij de scan krijg je energieadvies op maat over het verduurzamen van je bedrijfspand. Weet jij welk deel van jouw bedrijf het meeste energie verbruikt? Met de Energiescan kijken we waar jouw energieverbruik precies naartoe gaat. Denk hierbij aan jouw verlichting maar ook aan de warmte opwekking voor jouw bedrijf. Aan de hand van de scan krijg je inzicht in welke maatregelen kunnen worden toegepast om minder CO₂ uit te stoten en tegelijkertijd geld te besparen! 

Onze gecertificeerde vakman (Frank Rijnen) komt bij jullie langs om te kijken waar zinvolle besparingen kunnen worden gerealiseerd. Er wordt een praktisch rapport opgesteld waar inzichtelijk wordt gemaakt hoeveel CO₂ er kan worden bespaard, en in hoeveel tijd de investering kan worden terugverdiend. Daarnaast kunnen we je ook helpen bij ondersteuning bij de uitvoering van de maatregelen: zo word je geheel ontzorgd!  

Ook enthousiast geworden om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst? Ga met ons mee op Missie Duurzaam!  

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.