DIENSTEN

MVO begeleidingstraject

Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers worden meegenomen tijdens het verduurzamen van jouw bedrijf. Interne communicatie is van groot belang om MVO te integreren in de kern van het bedrijf. Ons doel is dat iedere medewerker binnen elke laag van de organisatie kan vertellen wat jullie doen aan MVO en duurzaam ondernemen en waarom dat belangrijk is. Het begeleidingstraject wordt altijd op maat ingestoken zodat het bij jullie situatie past. 

Tijdens het begeleidingstraject gebruiken wij een kapstok die bestaat uit de thema’s van de ISO 26.000 en de Sustainable Development Goals (SDG’s). Er wordt een MVO-werkgroep opgesteld van intrinsiek gemotiveerde medewerkers die een steentje bij willen dragen aan het thema duurzaamheid. Stap voor stap wordt samen met de medewerkers de visie op het gebied van MVO geconcretiseerd door het opstellen van concrete Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s). Zo lopen wij mee, de gehele rit of een gedeelte, maar altijd met de blik op de horizon; gericht op de concrete stappen en te behalen doelen.  

Een concreet voorbeeld van een bedrijf dat een MVO-begeleidingstraject bij ons volgt is Bouwcenter Van Hoppe | Centen. Ook enthousiast geworden om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst? Ga met ons mee op Missie Duurzaam!  

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.