DIENSTEN

ISO 26.000

De ISO 26.000 is een internationale ISO-norm die zich richt op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het behalen van een ISO certificaat voegt veel waarde toe aan een bedrijf. Met deze norm krijg je handvatten om MVO binnen je bedrijf te bevorderen, maken we MVO tastbaar en brengen we een professionaliseringsslag op gang. We bespreken de thema’s en maken inzichtelijk wat er al goed gaat, maar ook wat er beter kan. In dit proces worden alle medewerkers betrokken om zo binnen je bedrijf MVO op de kaart te zetten.  

Ter verdieping van maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen je bedrijf kun je kiezen voor een registratietraject met een MVO-verklaring. Dit wil zeggen dat we je bedrijf aan de hand van negen thema’s scannen, niet alleen vanuit bestuurlijk perspectief, maar ook door de meting onder alle medewerkers uit te zetten. Bij een voldoende resultaat ontvang je een officiële MVO-verklaring (ISO 26000). Zo kun je je MVO-prestaties ook officieel uitdragen via een logo en gevelschild.  

Een concreet voorbeeld van een bedrijf dat een MVO-verklaring heeft ontvangen is Orange Planet. Ook enthousiast geworden om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst? Ga met ons mee op Missie Duurzaam!  

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.