DIENSTEN

MVO jaarverslag

Een bekend Brabants gezegde is: “juichen met de handen in de zakken”. Bedrijven doen vaak al goede dingen op het gebied van MVO en duurzaamheid zonder dat ze er zich bewust van zijn. Maar nog vaker brengen zij hun prestaties niet op de juiste manier naar buiten.  

Maatschappelijke impact maken wordt steeds belangrijker. Externe communicatie zorgt voor positieve aandacht voor je bedrijf en kan anderen inspireren om ook met MVO aan de slag te gaan. Door hierover te communiceren middels een jaarverslag speel je niet alleen in op de maatschappelijke tendens maar houd je ook zicht op je eigen beleid. Met een MVO jaarverslag beschrijf je de onderwerpen die een belangrijk onderdeel zijn van je bedrijfsvoering en waar je concrete en mooie stappen in hebt gezet.  

Samen zetten wij een MVO jaarverslag op dat op jullie website kan worden gepubliceerd en kan worden gedeeld met externen. Hierbij nemen we de Sustainable Development Goals (SDG’s) als leidraad. Met deze doelen kun je concreet doelen vastleggen en rapporteren over wat je het afgelopen jaar hebt bereikt. Het concretiseren van de SDG’s helpt je bij het maken van een positieve impact als bedrijf.  

Ook enthousiast geworden om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst? Ga met ons mee op Missie Duurzaam!  

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.