DIENSTEN

Stikstofadviesplan

Wij geloven in de positieve impact die agrarische ondernemers kunnen maken. We begeleiden ondernemers die een stap willen zetten richting verduurzaming. Daarbij is het belangrijk om te weten waar je staat, en waar er mogelijkheden liggen. Iedere stap, hoe groot of klein ook, telt. Wij kunnen je hierbij helpen door een stikstofadviesplan op te stellen. 

Erik heeft een opleiding gevolgd tot stikstofcoach en is geregistreerd in het BAS-register (A1). Daarnaast is Power-ED betrokken bij het project Koe & Eiwit van Wageningen Livestock Research (WUR) en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Binnen dit project wordt samen met melkveehouders gekeken naar het optimaliseren van het rantsoen om zo de stikstofefficiëntie op hun bedrijf te verbeteren.  

Op basis van deze expertise stellen we een concreet adviesplan op, gericht op het verminderen van de stikstofuitstoot. We kijken waar je nu staat als bedrijf, en bespreken tijdens een strategiegesprek welke maatregelen er mogelijk zijn om de stikstofemissie te reduceren. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden binnen de bedrijfsvoering en de wensen van de ondernemer. Waar liggen de pijnpunten in jouw bedrijf en hoe kunnen we deze aanpakken?  

Ook enthousiast geworden om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst? Ga met ons mee op Missie Duurzaam!  

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.