NIEUWS

Managementboek “Duurzaam Organiseren” internationaal uitgebracht

Duurzaam ondernemen managementboek

Management boek “Duurzaam Organiseren”

In augustus vorig jaar is het boek “Duurzaam Organiseren”, waar Power-ED co-auteur van is, gepubliceerd. Tijdens de “Week van de circulaire economie” was het boek genomineerd voor managementboek van het jaar. Power-ED heeft verschillende voorbeelden aangeleverd over hoe duurzaam ondernemen is toegepast in de praktijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het Egg & People project. Deze week is het boek ook internationaal uitgebracht en is de Engelse versie hier te vinden.

Het managementboek “Duurzaam organiseren” en Power-ED

Bij Power-ED werken wij aan een betere wereld. Niet met oplossingen die ver van het bed staan, maar met een concrete aanpak zodat we nu stappen kunnen zetten. Wij zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en zetten de duurzaamheidstransitie in stroomversnelling. Momenteel hebben we meer dan 25 middelkleine bedrijven geholpen met het Business Model Template, een nieuwe methode opgenomen in het boek.

Duurzaam ondernemen in de praktijk

Verschillende ondernemers hebben de methoden al in de praktijk toegepast. De case studies van Oostelbos Installatietechniek en Orange Planet zijn uitgeschreven, mocht daar interesse voor zijn. Podotherapie van der Kaa, is een ander voorbeeld. Nadat zij de MVO-verklaring (ISO 26.000) behaalde, wouden zij snel hun berekende CO2-uitstoot regionaal compenseren. Ook zijn er stappen gezet om de waardevolle grondstoffen in voetzolen te hergebruiken. Deze case studies zijn mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Tilburg en Kracht van New Business Oss.

Benieuwd naar welke stappen er gezet kunnen worden voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering? Neem contact met ons op!

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.