OPLOSSINGEN

Ondersteuning

Als we uw klantreis vanaf de eerste stap samen doorlopen, heeft Power-ED voornamelijk een onderzoekende en adviserende rol. Die ondersteuning blijven wij altijd bieden, maar we helpen u ook graag in de uitvoerende rol. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van (subsidie)regelen, het in contact brengen met deskundigen of het aangaan van samenwerkingen.

Power-ED biedt ondersteuning op het gebied van duurzaam ondernemen: subsidies aanvragen, verbinden van bedrijven en implementeren van kansen.

Ondersteuning op financieel gebied

Het aanvragen van subsidies kan een ingewikkelde klus zijn. Naast het gegeven dat wij graag de mogelijkheden in kaart brengen, willen wij u ook ondersteunen bij het daadwerkelijk aanvragen van deze subsidies. Onze expertise ligt bij het ondersteunen bij MVO subsidies en agrarische subsidies.

Als wij u ondersteunen, nemen wij u het werk uit handen en zetten we alles (bij de juiste instanties) in gang. Op het moment dat alle aanvragen zijn goedgekeurd, koppelen wij dit naar u terug, zodat u zorgeloos de volgende stap kunt zetten naar een groenere toekomst.

Implementeren van oplossingen

Het inzichtelijk maken van mogelijkheden en het uitreiken van handvatten is de eerste stap richting verduurzaming. Alleen het daadwerkelijk doorpakken is vaak lastig in verband met tijd, kosten en/of kennis. Daarom ondersteunen wij u graag met het verwezenlijken van deze handvatten. Hiermee ontzien wij u (gedeeltelijk) van het uitvoerende proces.

Verbinden van partijen

Wij brengen u graag in contact met de juiste partijen of instanties. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij fungeren als de verbindende schakel in het aangaan van allianties. Ook brengen we u graag in contact met collega ondernemers, waarmee u kennis kunt delen en samenwerkingen kunt aangaan. Tot slot koppelen we graag aan een hoogleraar of (vak)deskundige.

Bent u ready voor take-off?

Bel, mail of app ons voor een vrijblijvend gesprek.